SPB Szolgáltatások
SPB Sovereign Card
HAMAROSAN... SPB Fund Selector
Nyelv
Magyar
English

Magunkról


SPB Befektetési Zrt.

Bemutatkozás

SPB Befektetési Zrt.

Bemutatkozás

AZ SPB BEFEKTETÉSI ZRT. MAGYARORSZÁG MEGHATÁROZÓ, BANKI SZEREPVÁLLALÁSTÓL FÜGGETLEN BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓJA. A TÁRSASÁG ALAPÍTÁSA ÓTA TEVÉKENYSÉGÉT A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ÉRTÉKPAPÍRPIACON VÉGZI.

Az SPB Befektetési Zrt. a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény hatálya alatt működik, tevékenységét a PSZÁF III/73.060/2000., III/73.060-2/2001., III/73.060-7/2002. számú határozatai alapján végzi.

 

 

A fenti engedély birtokában az SPB Befektetési Zrt. az alábbi befektetési szolgáltatási és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére jogosult:
 • értékpapír kereskedés
 • értékpapírszámla-vezetés
 • portfoliókezelés
 • befektetési tanácsadás
 • letétkezelés

Cégtörténet

SPB Befektetési Zrt.

Cégtörténet

Az SPB Befektetési Zrt-t 2000-ben alapította az osztrák Bankhaus Samesch - így immár 20 éve van jelen a hazai piacon. Az alapítás célja a független, globális private banking szolgáltatás magyarországi bevezetése volt. Ezen stratégia mentén az SPB soha nem a saját termékek fejlesztésében és értékesítésében látta az Ügyfelek igényeinek magas szakmai színvonalú kielégítését, hanem sokkal inkább a nemzetközi partneri kapcsolatok minél szélesebb és minél mélyebb kiépítésében.


Az SPB Befektetési Zrt. 2002 óta a nemzetközi piacok tekintetében együttműködik az HSBC Bankkal, illetve annak privát banki intézményével az HSBC Trinkaus & Burkhardt-tal. Az SPB 2004 óta használja az HSBC globális, elektronikus kereskedési rendszerét (GPS) a nemzetközi tranzakciók lebonyolítására. Szintén ettől az évtől kezdve az HSBC egyben az SPB globális letétkezelője és nemzetközi elszámolásainak végrehajtója.


Az együttműködés elmélyítésének eredményeként 2006 októbere óta az SPB Befektetési Zrt. az HSBC globális befektetési alapjainak magyarországi képviselője és főforgalmazója.


2006 folyamán az SPB managementje és dolgozóinak egy része vételi ajánlatot tett az osztrák tulajdonosnak az SPB-re vonatkozóan. A részvények felvásárlására 2006 és 2009 között került sor, így 2009 végére a Társaság 100%-ban a management és a dolgozók tulajdonába került.


A Társaság 2010-ben jelentős rendszerfejlesztésekről döntött, amely lehetővé tette a teljes rendszerintegrációt az SPB-n belül, valamint az HSBC GEOS nevű globális kereskedési rendszerével. A fejlesztések 2010 és 2012 között zajlottak, így 2012 közepére az SPB Közép-Európa legfejlettebb integrált számlavezetési és globális kereskedési rendszerét hozta létre. 

 

2011-ben az SPB felkerült az EUROMONEY TOP 10 private banking szolgáltatója közé Magyarországon. Nem titkolt célunk, hogy független szereplőként a legjobb private banking szolgáltató címét elnyerjük, megelőzve valamennyi versenytársunkat. Fejlesztéseinket, partneri kapcsolataink kiépítését és mélyítését ennek szellemében végezzük.

 

2016 júniusától a brüsszeli székhelyű KBC Securities az SPB globális letétkezelője és nemzetközi elszámolásainak végrehajtója, továbbá a  KBC Securities / Securities Services Online (SSO)  integrált számlavezetési és globális kereskedési rendszerével szolgáljuk ki ügyfeleinket.


Az SPB Befektetési Zrt. vezérigazgatója 2004 óta Parádi-Varga Tamás.

Credo

SPB Befektetési Zrt.

Credo

Tisztelt Hölgyem/Uram!
 
Az ismert magyar kötődésű európai polgár, Habsburg Ottó mondta: "Aki nem tudja, honnan jön és nem tudja hová megy, nem tudja hol van". Magyarország az Európai Uniós csatlakozásával új korszakba lépett. Ez nemcsak a társadalom egészének jelent újabb távlatokat, hanem az egyes állampolgároknak is. Az SPB Befektetési Zrt. - mint független befektetési szolgáltató - fontosnak tartja, hogy ügyfelei éljenek a nemzetközi piacok által nyújtott befektetési lehetőségekkel is. Mindezek megvalósításához személyes tanácsadónak ajánljuk magunkat, együttműködve nemzetközi szakmai partnereinkkel a világ összes jelentősebb tőkepiacán.
 
Befektetési ajánlásainkat azzal a komoly felelősséggel fogalmazzuk meg, hogy ügyfeleink vagyonának megtartása és további gyarapítása közös érdekünk. Széles befektetési termékskálát kínálunk, folyamatosan figyeljük a nemzetközi piacok teljesítményét. Befektetési filozófiánknak megfelelően prioritást kapnak a cégünk kiválasztási metodikája alapján legjobbnak ítélt nemzetközi befektetési alapok. Szakmai ajánlásaink kialakításakor csapatunk saját tapasztalata mellett figyelembe vesszük elemzői partnereink véleményét is.
 
Szándékaink szerint e honlap egyaránt kapcsolatot teremt jelenlegi ügyfeleinkkel és jövőbeli partnereinkkel, mely által megszerezheti első benyomásait, és reményeink szerint hosszú távú partnerévé válunk egymásnak.

Sok sikert kívánok Közös Jövőnkhöz!

 
 
Parádi-Varga Tamás
 
 
Parádi-Varga Tamás
vezérigazgató

Tulajdonosaink

SPB Befektetési Zrt.

Tulajdonosaink 

A Társaság egyedüli tulajdonosa - a Társaság managementjét és dolgozóit tömörítő - SPB Management Tanácsadó Kft. Ennek következtében az SPB Befektetési Zrt. 100%-ban hazai és szintén 100%-ban szakmai tulajdonossal rendelkezik. Magyarországon egyedülálló módon a Társaság valamennyi tulajdonosa egyben a Társaság alkalmazottja is.

 

SPB Management Tanácsadó Kft.
Vörösmarty tér 7-8.
1051 Budapest

 

 

A GERBEAUD Ház anno 1886. 

 A GERBEAUD Ház anno 1886.

Média

SPB Befektetési Zrt.

Média

A XXI. Század egyértelműen a kommunikáció forradalmát hozta, ami nemcsak abban tükröződik, hogy az ifjú generációk életének természetes része az Internet a mobil telefónia, hanem abban is, hogy egyre többen nemcsak magánemberként, hanem munkájuk során egyre inkább a világháló segítségével tájékozódnak. A sajtó szavának már nemcsak nyomtatott formában van ereje. Egyre inkább a média és az on-line fórumok informálják a szakembereket és a magánembereket is. Ahhoz, hogy ránk találjanak, megismerjenek bennünket nekünk is jelen kell lennünk a világhálón.

Társaságunk filozófiája a megbízhatóság, a pontosság. Ennek jegyében készítettük el internetes honlapunkat is, vállalunk szakértői kommentárokat a szaksajtóban, valamint válaszolunk az érdeklődő újságírók felvetéseire. A sajtóban való szereplés is egyfajta visszajelzés eredményeinkről, valamint a lehetőség, hogy egyéni befektetési filozófiánkat mind szélesebb körben megismertessük.

Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a Társaság által bármely sajtóorgánumban közölt állományi adat a Társaságnál számlaszerződéssel, illetve befektetési tanácsadási szerződéssel rendelkező, de a Társaságtól független letétkezelőnél  tartott állományokat is figyelembe veszi.

Büszkék vagyunk arra is, hogy a hazai szaksajtót érdekli, munkatársaink miként vélekednek a piaci eseményekről, változásokról. Büszkék vagyunk arra, hogy a sajtón keresztül szakmai véleményünket a közvélemény is megismerheti. Társaságunk munkatársai rendszeresen részt vesznek konferenciákon, szakmai fórumokon is, amely előadások anyagait oldalunkon szintén hozzáférhetővé tesszük.

2022

 

Haszon Magazin Befektetői Verseny 2022/05.

 

Haszon Magazin Befektetői Verseny 2022/04.

 

Haszon Magazin Befektetői Verseny 2022/03.

 

Haszon Magazin Befektetői Verseny 2022/02.

 

Világgazdaság - Emelkedhet az élelmiszer-alapanyagok ára

 

Világgazdaság - A füstnél is magasabbra száll az Altria kurzusa

 

Világgazdaság - Így érdemes befektetőként védekezni háború idején

 

Világgazdaság - Nyerő üzlet a játékszenvedély, a Meta a befutó

 

Világgazdaság - Színtelen, szagtalan, mégis kiváló befektetés

 

Világgazdaság - Nincs megállás, dübörög a Salesforce

 

2021

 

Világgazdaság - Mibe fektessünk, ha csúcson van a piac?

 

Világgazdaság - Az SPB még bízik a Mikulás-raliban

 

Cipősdoboz Akció

 

Világgazdaság - A kiterjesztett valóság hajtja a Facebookot

 

Világgazdaság - Hatalmas fordulat a sportruházatgyártó cégnél

 

Világgazdaság - Lemásolhatja a Masterplast-ralit a 4iG-részvény az SPB szerint

 

Világgazdaság - Kilövésre vár a Virgin Galactic

 

Világgazdaság - Előzheti a Volkswagen az amerikai riválisát

 

Világgazdaság - Növekedés előtt az Intel versenytársa

 

Világgazdaság - Alulárazottak a Netflix-részvények

 

Világgazdaság - Űrsétát tesz a Virgin Galactic árfolyama

 

Világgazdaság - "Bankráció" folyik a küzdőtéren 

 

Világgazdaság - Globálisan is negatívan hathatnak Biden elnök tervezett adóváltoztatásai

 

Világgazdaság - A chiphiány hajtja a Micron árfolyamát

 

A 100 leggazdagabb 2021 - Előtérben a hosszútávú megtakarítások

 

Barnes - Mind az 1442 ügyfelüknek személyre szabott privátbanki szolgáltatást kínálnak

 

Világgazdaság - Eladásra ajánlott a Lufthansa-kötvény

 

Világgazdaság - Szárnyalhat a légi forgalmi szektor

 

Világgazdaság - Alulárazott lehet a SAP szoftvercég

 

portfolio.hu - Amikor sokan azt várták, hogy irányt vált a magyar gazdagok pénze, de egészen más történt

 

Világgazdaság - Vonzó célpont a Covid-tesztek gyártója

 

Világgazdaság - Lendületben a legális cannabisipar

 

Világgazdaság - A kamatemelési ciklus közeledése megmozgathatja a kötvénypiacot

 

Forbes - Brutális mértékben drágult tavaly a Tesla legnagyobb riválisa – de milyen lesz 2021?

 

Világgazdaság - A NIO jövője izgatja a befektetőket

 

Napi.hu - Sorsdöntő meccse lesz ma az FC Barcelona csapatának - pénzügyileg is

 

Világgazdaság - Kedveltek a tőkevédett certifikátok

 

Világgazdaság - Alulértékelt lehet a Kraft Heinz

 

Világgazdaság - Jó hozam a Rabobank kötvényével

 

2020

Világgazdaság - Túlárazva lezdet a tőzsdén az Airbnb

 

portfolio.hu - Nincs megállás: jövőre jön az igazi durranás a zöldbefektetéseknél

 

Világgazdaság - További tíz százalékkal emelkedhet a Lufthansa - kötvény árfolyama

 

Világgazdaság - Érdemes meglovagolni a zöldhullámot

 

Private Banking - Nem lehet cél, hogy az ügyfelek önjáró löveggé fejlesszék magukat

 

Világgazdaság - Hoszú százalékkal mehet az S&P 500?

 

portfolio.hu - Hiába várjuk, nem lesznek új slágertermékek a befektetésekben

 

portfolio.hu - Sorra szállnak ki a leggazdagabb magyarok a piacokról - megéreztek valamit?

 

Világgazdaság - Alulárazott lehet a Thyssenkrupp

 

Világgazdaság - Korrekció jöhet az elnökválasztás után

 

Világgazdaság - Gondokkal küzd az amerikai bankszektor

 

Világgazdaság - Korrekció jöhet az elnökválasztás után

 

Világgazdaság - Az olajipar vételi lehetőségeket kínál

 

portfolio.hu - Irányt váltott a gazdag magyarok pénze, ilyen még nem volt az újkori magyar történelemben

 

Világgazdaság - Rizikós a Fed piaci beavatkozása

 

Világgazdaság - Megugrott a Ford-kötvények árfolyama

 

portfolio.hu - Több százezer magyar van a milliomosklubban, ahova 400 ezres fizetéssel te is bekerülhetsz

 

portfolio.hu - Nem tudta megtörni a magyar gazdagokat a koronavírus, elképesztő ütemben halmozzák a pénzt

 

Világgazdaság - Meddig tart a tech papírok aranykora?

 

mfor.hu - Sok Honfitársunk vagyona még a koronavírus-járvány alatt is gyarapodott (frissítve)

 

Világgazdaság - Felértékelődés előtt a Dell papírjai?

 

Világgazdaság - Az esésen 45 százalékot is kereshettünk

 

Világgazdaság - Légitársaságok felszálló ágban

 

Világgazdaság - Nyárra 30-40 dollár lehet az olaj ára

 

Világgazdaság - Két számjegyű rali a kötvénypiacon

 

Világgazdaság - Vételi lehetőség a banki kötvényeknél

 

pénzcentrum - A leggazdagabbakat már rég nem érdekli az állampapír, új befektetésekre vadásznak.

 

portfolio.hu - Teljesen leszálltak a magyar gazdagok a szuperállampapírról, új befektetésre vadásznak

 

Világgazdaság - Fókuszban a vállalati kötvények

 

Világgazdaság - Globális pánik a koronavírus miatt

 

portfolio.hu - Gyökerestül megváltozhat a magyar privátbankok élete

 

Világgazdaság - Vonzó befektetés a Brexit után 

 

Világgazdaság - Nagy kilengések előtt a Tesla-árfolyama

 

Világgazdaság - Kiugró hozam a dollárkötvényeken

 

portfolio.hu - SPB: 10% feletti hozamot ígérnek a legjobb kötvénybefektetések idén

 

Világgazdaság - Magas hozamot ígérnek

 

portfolio.hu - Elképesztő ütemben halmozzák a pénzt a gazdagok Magyarországon, rég nem láttunk ilyet

 

mfor.hu - Tovább gazdagodott a hazai elit – itt a friss privátbanki körkép!

 

Trend FM - Prémium Kategória

 

Növekesdés.hu - Egy új szektor, ami a tőzsdén is nagy jövő előtt áll

 

Világgazdaság - 2020 végéig kitarthat a Mikulás-rali

 

2019

portfolio.hu - Két sikeres női vezető a privátbanki szektorból

 

Világgazdaság - Zöldbefektetés: célszint alatt az Orsted

 

portfolio.hu - Ahol a tőzsde korábbi vezetője és a privátbanki nagyágyú kezeli a gazdag magyarok pénzét

 

portfolio.hu - Nagyon sok bank került kiszolgáltatott helyzetbe a szuperállampapír miatt

 

Világgazdaság - Rögös úton száguld a Tesla kurzusa

 

Private Banking - Ne a könyvelő legyen az orákulum

 

Private Banking - 2019 Private Banking hungary díjátadó

 

Világgazdaság - Ismét érdekessé válhat a TripAdvisor

 

Világgazdaság - Tovább emelkednek a floating kötvények

 

Világgazdaság - Drágulás jöhet több floating kötvénynél

 

Világgazdaság - Árfolyamnyereség a Pemex-kötvényen

 

portfolio.hu - Meglepő, mit művel a szuperállampapír: egyre nagyobb kockázatot vállalnak a gazdagabb magyarok

 

Index.hu - A globális kötvény- és a részvénypiac most nem sok jót ígér, de akkor mibe fektessünk?

 

Világgazdaság - Érdemes figyelni az olajcégek kötvényeit

 

Világgazdaság - Pénzbőség és kamatcsökkenés közeleg

 

markamonitor.hu - Kétszámjegyű emelkedést produkáltak idén a legjobb zöldbefektetések

 

profitline.hu - Kétszámjegyű emelkedést produkáltak idén a legjobb zöldbefektetések

 

privatbankar.hu - Szépen lehetett kaszálni a legjobb zöldbefektetésekkel

 

napi.hu - Két számjegyű hozam és még zöld is? Nem elérhetetlen

 

Világgazdaság - Nemcsak etikusak és trendik, de jól is jövedelmeznek a zöldinstrumentumok

 

Világgazdaság - Korrekció jöhet a forintárfolyamnál

 

Világgazdaság - Egekben az államkötvények

 

Világgazdaság - Célárfolyam alatt a Casino

 

portfolio.hu - A szuperállampapír a gazdagok bankárait is megizzasztja Itt vannak a friss számok

 

Világgazdaság - Tovább emelkedhet a Dell kurzusa

 

Privátbankár - A gazdagok még gazdagabbak lettek - féléves privátbanki körkép

 

Világgazdaság - Orsted, egy örökzöld befektetés

 

Világgazdaság - Profitrealizálás a Gazprom - kötvénynél

 

portfolio.hu - Új prémium banki vezető az SPB-nél

 

napi.hu - Nagyágyút igazolt az SPB

 

Világgazdaság - Felértékelődés előtt a Teva?

 

Világgazdaság - Jön a generációváltás a vagyonos ügyfeleknél

 

  Világgazdaság - A piac kényszerítheti ki a szigorítást

 

Világgazdaság - Lökést kaphat a kötvénypiac

 

Világgazdaság - Lehet még szufla az amerikai piacon

 

Világgazdaság - Emelkedhetnek a Ford kötvényei?

 

Világgazdaság - Tovább emelkedhet az OTP árfolyama

 

Világgazdaság - Újra a fix kamatozás lehet a nyerő

 

Világgazdaság - A befektetők kedvence lehet Brazília

 

Világgazdaság - Vonzó célpontok az acéliparban

 

Világgazdaság - Egyre kevésbé bíznak a befektetők a hitelvesztett Deutsche Bankban

 

Világgazdaság - Tovább drágulhat az Apple részvénye

 

portfolio.hu - Több százezer magyar van a milliomosklubban, ahova 200 ezres fizetéssel te is bekerülhetsz!

 

portfolio.hu - Jön a következő válság? Biztonságosabb befektetést keresnek a magyar gazdagok

 

Világgazdaság - Bővül Észak-Amerika gyógyszeripara

 

Világgazdaság - Mozgalmas év előtt áll a dollár

 

2018

Világgazdaság - A fix kamatozású kötvénybefektetések középtávon verhetik a részvényeket

 

Trend FM Prémium Kategória – interjú Parádi-Varga Tamással 1.rész

 

Trend FM Prémium Kategória – interjú Parádi-Varga Tamással 2.rész

 

Világgazdaság - Jó Vételnek tűnik az Amazon, akár 35 százalékot is emelkedhet

 

Világgazdaság - Éles fordulat jöhet a kőolaj piacán

 

Világgazdaság - Rövid távon drágulhat az OTP papírja

 

portfolio.hu - Mi lesz az abszolút hozamú alapokkal? - Megszólal Zsiday, Szalma, Büki

 

portfolio.hu - Megáll az ész: csak négy alappal tudtál eddig 10% felett keresni idén

 

Világgazdaság - Érdemes venni a Gazprom kötvényét

 

portfolio.hu - MNB: egyszerűbb megtakarítási termékek kellenek a magyar piacra

 

portfolio.hu - Egyre több fiatal bízza privátbankokra a pénzét

 

Világgazdaság - Az amerikai kincstárjegyekkel együtt mozoghat at Aegon kötvénye

 

portfolio.hu - Van havi 200 ezres fizetésed? Akkor te is bekerülhetsz a milliomosklubba!

 

Világgazdaság - Sikertelen volt az Air France-KLM kötvény-visszahívási tendere

 

portfolio.hu - Itt a magyar gazdagok friss körképe: egyre nagyobb tétben játszanak nagyobb

 

Világgazdaság - Kevés a kockázat a Casinóban

 

Világgazdaság - Megállíthatatlannal tűnik az Apple

 

Világgazdaság - Pandora szelencéje baj helyett ezúttal csillogó kincset rejtegethet

 

Világgazdaság - Maradt még szufla a Molban

 

Világgazdaság - A BNW-gyár a forintot is erősítette

 

Világgazdaság - Érdekes mozgások az ING-kötvényben

 

Világgazdaság - Sokat hozhatnak a float kötvények

 

Világgazdaság - Komoly munkára fogják az ügyfelek a privátbankárokat

 

Világgazdaság - Felpattanhat az Air France-KLM ára

 

portfolio.hu - Mi lelte a népszerű magyar befektetést? A profik fele csütörtököt mondott

 

Világgazdaság - Ismét érdekes az OTP-részvény

 

Világgazdaság - Érdemes figyelni a Raiffeisen kötvényeire

 

Világgazdaság - Vonzóak a magyar dollárkötvények

 

Világgazdaság - Maradt még potenciál az olaj árfolyamában

 

Világgazdaság - Érdemes tartani a dolláros kötvényeket

 

Világgazdaság - A kötvényeseknek is ígéretes a DNO

 

Világgazdaság - Ár- és céláremelés az Amazonnál

 

Világgazdaság - A változó kamatozású kövtvény a nyerő

 

Világgazdaság - Rövid idő atatt is szép hozamot hozhat a Rallye kötvénye 

 

Haszon - Befektetési Verseny Április

 

Világgazdaság - Érdemes változó Kamatozásra átállni

 

portfolio.hu -  Egymás lábát törik az alapkezelők a biztosítók és a pénztárak pénzéért

 

Világgazdaság - Kirakatban az Air France-kötvény

 

portfolio.hu - Dúskálnak a pénzben a magyar gazdagok: simán jöhet évi 400 milliárd tőlük

 

Világgazdaság - Potenciál lehet a banki kötvényekben

 

Haszon - Befektetési Verseny Március

 

Világgazdaság - Ellenáll az árhullámnak az OTP-kötvény

 

Világgazdaság - Atomi jó hozam RWE-kötvényekkel

 

Haszon - Befektetési Verseny Február

 

Világgazdaság - Erős növekedésben bíznak a privátbanki szolgáltatók

 

Egyetlen független privátbanki tanácsadó marad Magyarországon

 

Mibe fektessünk 2018-ban?

 

Haszon - Befektetési Verseny Január

 

2017

Mibe fektessem a pénzem 2018-ban?

 

Haszon - Befektetési Verseny December

 

FORBES - A bizalom köre

 

portfolio.hu - Új ügyfeleket találnak maguknak a magyar privátbankok

 

Haszon - Befektetési Verseny November

 

portfolio.hu - Igazi földindulás jöhet a megtakarításokban

 

azenpenzem.hu - Hogyan gyarapítható ma a pénz?

 

portfolio.hu - A magyar milliomosklub életét forgatja fel leginkább a bankokon végigsöprő forradalom

 

Haszon - Befektetési Verseny Október

 

Világgazdaság - Sorra adják fel a hazai brókercégek

 

Haszon - Befektetési Verseny Szeptember

 

Haszon - Befektetési Verseny Július - Augusztus

 

Haszon - Befektetési Verseny Június

 

Haszon - Befektetési Verseny Május

 

A 100 leggazdagabb 2017 – A bankolás csúcsa

 

portfolio.hu - Ez az év a dollár térnyeréséről fog szólni 

 

portfolio.hu - Milyen befektetési termékekre van mostanában kiemelkedő kereslet? 

 

Haszon - Befektetési Verseny Április

 

A prémium állampapír lehet a magyar gazdagok új kedvence

 

portfolio.hu - Idén is nehéz lesz magas hozamot elérni

 

portfolio.hu - 6 milliárd forint nyomában...

 

Haszon - Befektetési Verseny március

 

portfolio.hu - Megtriplázták vagyonukat a gazdag magyarok 10 év alatt

 

Haszon - Befektetési Verseny február

 

Haszon - Befektetési Verseny január

 

2016

Haszon - Befektetési Verseny december

 

portfolio.hu - Átalakulás előtt a hazai megtakarítási piac

 

Haszon - Befektetési Verseny november

 

portfolio.hu - Generációváltás jön a privátbankok ügyfeleinél

 

Haszon - Befektetési Verseny október

 

Forbes - Kalapos Csaba az Év Junior Privátbankára

 

Haszon - Befektetési Verseny Szeptember

 

A 100 leggazdagabb 2016 - A jól bevált private banking

 

A konzervatív gondolkodás kifizetődő a befektetési piacon

 

Haszon - Befektetési Verseny június

 

Először lett nyereséges a Vienna Life

 

Haszon - Befektetési Verseny május

 

Haszon - Befektetési Verseny április

 

Haszon - Befektetési Verseny március

 

Tízmilliárdokat talicskáznak haza a magyar gazdagok

 

2015

Minden hullámra felkészülve

 

Brókerbotrányok, kivonulások? Megszólal a privátbank

 

Öt szereplő is kivonulhat Magyarországról a brókerbotrányok miatt

 

SPB a brókerbotrányról: szükség van a bankoktól független szolgáltatókra

 

Blochamps Privátbanki Piac 2014.

 

2014

Most jött el a független szolgáltatók ideje

 

Örülhetnek az OTP kötvényesei

 

A lakosság fogja megfizetni az alapkezelők új adóját is?

 

Így is megverhetjük a betéteket

 

Nagyot lehet kaszálni ezekkel a befektetésekkel

 

Minden együtt van a sikerhez

 

Devizahitelek: a gazdagok bankárainak is feladták a leckét

 

Búcsút inthetünk az offshore pénzeknek

 

A szétválás megpecsételheti a bankóriás sorsát

 

Gentleman 2014 Spring

 

Napi.hu - A 100 leggazdagabb - 2014

 

portfolio.hu - Új slágertermék hódít a gazdagok körében

 

portfolio.hu - Titokzatos szárnyalás a bankszektorban

 

Blochamps Privátbanki Piac 2013.

 

2013

 portfolio.hu - Rekord összeg a privátbankároknál

 

Piac&Profit 

 

portfolio.hu - Átrendeződik a magyar privát banki piac - Ki lesz a nyertes? 

 

Napi Gazdaság - A 100 leggazdagabb - 2013

 

2012

Napi Gazdaság - Private Banking

 

2007

Haszon - Befektetési Verseny Május

 

Haszon - Befektetési Verseny Április

 

Haszon - Befektetési Verseny Március

 

Haszon - Befektetési Verseny Február

 

2006

   portfolio.hu - Újabb óriás landolt hazánkban! – a legjobb HSBC alapok már itthon is

 

Tőzsdefórum – Megjöttek az HSBC alapok, kitárulhat a világ

 

Figyelő - Pénz + Befektetés

 

Napi Gazdaság - Nálunk is kaphatók a HSBC-alapok

 

Haszon - Befektetési Verseny Április

 

Haszon - Befektetési Verseny Február

 

Haszon - Befektetési Verseny Január

 

2005 

Világgazdaság – A HSBC is elérhetővé teszi az alapjait

 

Világgazdaság - Külföldre tekint az SPB

 

Haszon - Befektetési Verseny Március

Karrier

SPB Befektetési Zrt.

 

PRIVÁT & PRÉMIUM BANKÁRI ÁLLÁSAJÁNLAT

 

Az SPB Befektetési Zrt. Magyarország jelenleg egyetlen független private banking szolgáltatója munkatársakat keres.

 

Hazánkban egyedülállóan, olyan független intézményként dolgozunk, amely képes a globális tőkepiacok objektív értékelésére és hatékony elérésére. Alapításunk óta vallott stratégiánk fő elemei: konzervatív befektetési politika és értékrend.

 

FŐBB FELADATOK

 

 • Akvizíciós tevékenység a potenciális ügyfélkörben,
 • Ügyféltárgyalások szervezése, lebonyolítása,
 • Befektetési igényeinek feltérképezése,
 • Befektetési javaslatok megfogalmazása,
 • Befektetési ajánlatok elkészítése,
 • Pénz- és tőkepiacok folyamatos monitorozása,
 • Kereskedés hazai és nemzetközi piacokon,
 • Aktív ügyfélkapcsolat-ápolás.

 

 

KÖVETELMÉNYEK, ELVÁRÁSOK

 

 • Privát, vagy prémium bankárként eltöltött min. 2 éves munkatapasztalat,
 • Felsőfokú gazdasági vagy pénzügyi végzettség,
 • Értékpapír jogi szakvizsga előnyt jelent,
 • Pénz- és tőkepiaci tapasztalat, értékpapír jogi és piaci ismeretek,
 • Strukturált gondolkodásmód, stratégiai attitűd,
 • Tárgyalóképes angol nyelvtudás,
 • Kimagasló kapcsolatteremtő, és kapcsolattartó készség,
 • Kiváló kommunikációs és tárgyalási készség,
 • Ügyfélorientált gondolkodásmód,
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek.

 

Munkavégzés helye: Budapest V. kerület
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A szakmai önéletrajzokat a következő e-mail címre kérjük elküldeni: karrier@spbinvest.hu

Álláspályázókra vonatkozó adatkezelésünket az alábbi linken érheti el: Álláspályázókra vonatkozó adatkezelés

Kapcsolat

SPB Befektetési Zrt.

SPB Befektetési Zrt. 


Vörösmarty tér 7-8.
Gerbeaud Irodaház
1051 Budapest

Tel: (+361) 483-2610
Fax: (+361) 483-2615

Adószám: 12517091-2-41
Cégjegyzékszám: 01-10-044420


AZ IGAZGATÓSÁG TAGJAI (cégjegyzésre jogosultak):

Parádi - Varga Tamás

Parádi-Varga Tamás az igazgatóság tagja, vezérigazgató

 

Doernbrack Sven

Doernbrack Sven az igazgatóság tagja, vezérigazgató helyettes

 

Tóth Gábor az igazgatóság tagja

 

CÉGVEZETŐ (cégjegyzésre jogosult):

 

Varga Mónika

Varga Mónika gazdasági igazgató 

 

PRIVATE BANKING

 

Kalapos Csaba

Kalapos Csaba - private banking igazgató
(+361) 483-2616
e-mail:csaba.kalapos@spbinvest.hu

 

 

Báder Andor

Báder Andor - senior privátbankár
(+361) 483-2647
e-mail: andor.bader@spbinvest.hu

 

 

Beschenbacher Kornél

Beschenbacher Kornél - junior privátbankár
(+361) 447-7428
e-mail:kornel.beschenbacher@spbinvest.hu

 

 

Boróczky Béla

Boróczky Béla - privátbankár
(+361) 483-2644
e-mail: bela.boroczky@spbinvest.hu

 

Doernbrack Sven

Doernbrack Sven - vezető privátbankár
(+361) 483-2614
e-mail: sven.doernbrack@spbinvest.hu

 

 

Nyéki Roberta - privátbankár
(+361) 483-2611
e-mail: roberta.nyeki@spbinvest.hu

 

Horváth Gergő - junior privátbankár
(+361) 483-2657
e-mail: gergo.horvath@spbinvest.hu

 

PRÉMIUM BANKING

 

 

Panyi Péter

Panyi Péter - senior prémium bankár
(+361) 483-2613
e-mail: peter.panyi@spbinvest.hu

 

 

Pethő Katalin

Pethő Katalin - prémium bankár
(+361) 447-7422
e-mail: katalin.petho@spbinvest.hu

 

 

 

PORTFÓLIÓKEZELÉS

 

Kosovics László

Kosovics László - portfóliókezelési igazgató
(+361) 483-2654
e-mail: laszlo.kosovics@spbinvest.hu

  

Benesóczky Balázs - elemző
(+361) 483-2654
e-mail: balazs.benesoczky@spbinvest.hu

 

 

 

Vissza a tetejére